به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مازندران، دکتر یوسف نوری استاندار مازندران طی سخنانی در چهارمین جلسه کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه گذاری استان اظهار داشت: باید از تمام ظرفیت ها و امکانات موجود در استان برای ایجاد اشتغال پایدار و توسعه به شکل مطلوب استفاده کرد.
وی افزود: ارایه آموزش های کاربردی برای تامین نیروی انسانی ماهر و متخصص و همچنین رفع معضل بیکاری در استان باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.
دکتر نوری بر لزوم فرهنگ سازی مناسب و اصولی در جامعه برای ارایه آموزش های شغلی با هدف رفع معضل بیکاری در جامعه تاکید کرد و گفت: مبادی بیکاری در استان باید با اتخاذ راهکار درست و اصولی مسدود شود.
استاندار مازندران، همچنین بر لزوم شناسایی ظرفیت ها و امکانات موجود و همچنین استفاده از ظرفیت بخش خصوصی برای ایجاد اشتغال ثابت و پایدار در استان تاکید کرد و گفت: یکی از معضلات موجود، بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی است و طرح آباد دانشگاه جامع علمی کاربردی می تواند به حل مشکل فارغ التحصیلان دانشگاهی کمک کند.
دکتر نوری بر نیاز به تهیه بسته اشتغال دانش آموختگان دانشگاهی استان تاکید و بیان کرد: در تهیه بسته اشتغال باید از ظرفیت بخش خصوصی، کارشناسان با تجربه دستگاه های اجرایی و شناسایی ظرفیت های موجود برای ایجاد سرمایه گذاری استفاده شود.
حسن خیریانپور معاون هماهنگی اقتصادی و گردشگری استانداری نیز طی سخنانی برنامه های اشتغالزایی دانشگاه جامع علمی کاربردی مازندران را ابتکاری و قابل تقدیر دانست و از دکتر رضا لحمیان رئیس واحد استان مازندران قدردانی کرد.
همچنین دکتر فرج الله فتح اله پور رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی مازندران و دبیر کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه گذاری استان نیز از دانشگاه جامع علمی کاربردی مازندران به عنوان تنها دانشگاه پاسخگو و همراه در برنامه های اشتغال استان مازندران یاد کرد.
گفتنی است پس ارائه گزارش دکتر رضا لحمیان رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مازندران در چهارمین جلسه کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه گذاری استان و معرفی طرح آموزش برای اشتغال دانش آموختگان - طرح آباد - در این کارگروه و حمایت دکتر نوری استاندار مازندران، دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مازندران مسئول تشکیل و دبیر کمیته اشتغال و توانمندسازی دانش آموختگان استان شد.
باتوجه به مصوبه کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه گذاری استان، کمیته اشتغال و توانمندسازی دانش آموختگان استان به دبیری دانشگاه جامع علمی کاربردی، ریاست معاون هماهنگی اقتصادی و گردشگری استانداری و عضویت سایر دانشگاهها، اداره کل صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی و تشکل های بخش خصوصی مازندران تشکیل می شود و بر اساس این مصوبه مقرر گردیده است بسته های تولید و اشتغال با توجه به سیاست ها و برنامه های اجرایی هر دستگاه در این کمیته مشخص شده و ضمن ابلاغ به این دستگاهها پایش های دوره ای برای حصول نتیجه انجام شود.
نظرات