کیانوش پورمجیب، مدیرعامل شرکت ساپکو نیز اظهار کرد: در حال حاضر برای حدود ۶۰۰ سازنده، خدمتگزاری میکنیم و قطعات ایرانخودرو را تامین میکنیم.
این فعال صنعتی با اشاره به اینکه مازندران سهم ۳ درصدی از حجم ریالی در تامین قطعات خودروی کشور را دارد، تصریح کرد: با توجه به منابع انسانی و زیرساختی، این حجم از تولیدات کم است.
وی با بیان اینکه در صنعت خودرو با چالشهای زیادی مواجه هستیم، گفت: در دهه ۸۰ در گروه صنعتی ایرانخودرو بالغبر یکمیلیارد دلار سرمایهگذاری کردیم ولی در دهه ۹۰ با توجه به سیاستگذاریها و محدودیتها، با روندی که انتظار داشتیم پیش نرفت.
پورمجیب خاطرنشان کرد: به گونهای در صنعت خودروسازی عمل شده است که در حال حاضر شرکت ایرانخودرو ۱۲۰ همت و گروه خودروسازی سایپا ۱۰۰ همت زیان انباشته دارند.
مدیرعامل شرکت ساپکو با بیان اینکه نوع حکمرانی در صنعت خودرو سازی سبب شد تا شاهد این میزان انباشت زیان باشیم، گفت: بخش قابلتوجهی از توان تکنولوژیکی در صنعت خودروسازی حاکم است اما، اینکه چرا مردم از صنعت خودرو سازی کشور نارضایتی دارند، باید به سیاستهای درونی توجه کنیم.
این فعال در صنعت خودروسازی یادآور شد: توانمندی در خودروسازی وجود دارد. در ساخت خوروهای برقی و هیبریدی نیز پیشرفتهای خوبی وجود دارد اما باید نوع نگاه به صنعت ملی ما بازنگری شود تا صنعت خودرو زیانده نشود و باید در نحوه حکمرانی به درستی عمل کنیم.
وی افزود: علیرغم تمامی محدودیتها، سهم ما در تولید قطعات خودرو به ۲ هزار و ۳۰۰ قطعه رسیده و برنامهی ما این است که این میزان را به ۲ هزار و ۵۰۰ قطعه برسانیم.
نظرات